SJOESIE ARNHEM

SJOESIE ARNHEM Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2148 beoordelingen
28 mei 2020 om 23:22 Eten waslekker alleen sushi was niet goed gerold ging meteen open als je pakte
28 mei 2020 om 0:19 Weet super lekker zoals altijd. We zijn blij dat we weer kunnen bestellen in deze tijd!
27 mei 2020 om 22:41 Erg genoten van de sushi! Zeker voor herhaling vatbaar.
27 mei 2020 om 21:45 Eten was niet lekker, sushi was taai en totaal niet naar wens
27 mei 2020 om 9:17 Het eten was 50 min te laat en niet heel warm meer. Maar we hebben er wel van genoten zo als altijd.
26 mei 2020 om 15:42 Het eten was heerlijk. De kip ebi schotel is toch wel onze favoriet. We hadden het eten super snel. Er stond een bezorgtijd van 55 minuten en het was er binnen een half uur. Top service!
26 mei 2020 om 1:42 Altijd heerlijk gegeten, heb geen bijzonder klachten ! Perfect Sjoesie zaak. Zeer aanraden....
25 mei 2020 om 18:49 Netjes bezorgd op de aangegeven tijd. Alleen jammer dat er maar 1 flesje sojasaus bij zat terwijl we sushi hadden besteld voor 2 personen. Helft van de sushi zonder soja saus moeten eten
25 mei 2020 om 14:03 We hadden een tijd doorgegeven waarop we de sushi wilden ontvangen, maar het kwam 25 minuten later. Het was wel heerlijk!
24 mei 2020 om 19:40 Wederom weer heerlijke sushi gegeten!