SJOESIE ARNHEM

SJOESIE ARNHEM Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1431 beoordelingen
15 okt 2019 om 18:49 Super lekker gegeten, eten was warm en goed op smaak. Beste sushi in tijden. Ga hier vaker bestellen
14 okt 2019 om 23:43 Prima sushi, netjes op tijd bezorgd.
13 okt 2019 om 7:49 Super vers, tweede keer dat ik hier bestel en zeker niet de laatste. Heerlijke sushi
12 okt 2019 om 21:08 Slechte sushi die uit elkaar viel.
12 okt 2019 om 10:03 Snelle bezorging en weer super lekker gegeten!
11 okt 2019 om 20:50 Hele vlotte bezorging. Sushi oke!
11 okt 2019 om 20:07 Eten perfect en bezorging ook. Hier word ik vrolijk van
11 okt 2019 om 7:15 Their sushi never disappoints! I am pregnant and order the veggie crunchy roll every time, always worth it and totally takes away the sushi crave.
10 okt 2019 om 23:02 Was weer perfect ✅
10 okt 2019 om 20:45 Het eten is prima maar de wacht tijd is veel telang dan heb je na 1 uur bijna geen zin meer in je eten dus mag wel sneller komen
10 okt 2019 om 19:08 Goede sushi en op tijd geleverd.
9 okt 2019 om 20:24 Het eten was helaas niet lekker. Ik vind het erg om te zeggen maar het rook niet fris en na 2 happen wilde ik het niet meer opeten. Ik hoop dat anderen een betere ervaring hebben.